? Δήμος Αγίου Νικολάου - Αρχική Σελίδα
23 Αυγούστου 2014
Αναζήτηση
Αρχική ΣελίδαΕπικοινωνίαΤηλέφωνα & E-MailsSitemap
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή

Ο καιρός
στον Άγ.Νικόλαο


aktuelles Satellitenbild
Σημερινή δορυφορική
λήψη Eυρώπης
(Ζamg)


top5.jpg


TOΠIKA MΜΕ

anatolh.com

104fm.gr

latofm.gr


Οι εκδηλώσεις της Κρήτης
creteout_9.png

ΜΜΕ ΚΡΗΤΗΣ

ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

ΠΑΤΡΙΣ


Cretalive.gr

ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΡΗΤΗ TV

NEA TV

TV CRETA

Εστιατόρια την Κρήτη

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Υπουργείο Εσωτερικών

ΔήμοςΝΕΤ
Τράπεζα
Πληροφοριών ΟΤA
& επιχειρήσεων ΟΤΑ


ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥpep.jpg
Αρχική Σελίδα
''H Δύναμη να αλλάΖΕΙΣ δρόμο'', 29-06-2014, ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ Εκτύπωση
attachment-1.jpeg
Ρεσιτάλ βιολιού της τάξης βιολιού του Leonard Sopi, στη Νεάπολη και τον Άγιο Νικόλαο Εκτύπωση
28.6_-_6.6.2014__.jpg
Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Αγίου Νικολάου στις 26-06-2014 Εκτύπωση
Δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής  Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αγίου Νικολάου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (οδό Ρ. Καπετανάκη 7), την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014, στις 13:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του  άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 ( ΦΕΚ Α΄87), για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα: 

1. Συζήτηση επί αιτήσεως του Ιωάννη Φαρσάρη   σχετικά με τη χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος  στον οικισμό Άγιος Κωνσταντίνος Δήμου Αγίου Νικολάου
2. Συζήτηση ανάκλησης άδειας ίδρυσης και  λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας Πλατάκη Μιχαήλ στον οικισμό Σισίου της Τ.Κ. Βραχασίου  του  Δήμου Αγίου Νικολάου
3. Συζήτηση ανάκλησης άδειας ίδρυσης και  λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας Συσκάκη Καλλιόπης στη  Δημοτική Κοινότητα Αγίου  Νικολάου
4. Συζήτηση ανάκλησης άδειας ίδρυσης και  λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας Λασιθιωτάκη Νικολάου στον οικισμό Σισίου της Τ.Κ. Βραχασίου  του  Δήμου Αγίου Νικολάου
5. Συζήτηση –απόφαση για παράταση ωραρίου μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος Δήμου Αγίου Νικολάου
                                                 
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας ζωής
Δημήτρης Κουνενάκης

2η δράση Future Library 2014, Τετάρτη 25 Ιουνίου Εκτύπωση
asxim.jpg
asximap.jpg
Ανάρτηση της Γαλάζιας Σημαίας στο ‘’Καλημέρα Κρήτη’’ Εκτύπωση
kalkriti.jpg
Επίσημη τελετή ανάρτησης της ‘’Γαλάζιας Σημαίας’’ πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ‘’Καλημέρα Κρήτη’’ παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βραχασίου κ. Γιώργου Φθενάκη, του Διοικητή του Α.Τ. Νεάπολης κ. Γιάννη Παπαλεωνίδα, της περιβαλλοντολόγου του Δήμου κας Μαρίας Λαζαράκη, των εκπροσώπων της εταιρίας, της διαχείρισης και πλήθος επισκεπτών του ξενοδοχείου. 

Ο κ. Κουνενάκης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Μια από τις σημαντικότερες κατακτήσεις που έχει η ευρύτερη περιοχή του Δήμου είναι οι γαλάζιες σημαίες. Είναι γνωστό ότι έχουμε πάρει 25 γαλάζιες σημαίες και είμαστε ο πρώτος Δήμος αναλογικά σε όλη την Ελλάδα.Άλλωστε πρόσφατα η απονομή των βραβείων για τις γαλάζιες σημαίες έγινε στον Αλμυρό, τιμώντας ακριβώς αυτή την πρωτιά του Αγίου Νικολάου και τη συνέπεια του. Σήμερα ήταν η σειρά του ‘’Καλημέρα Κρήτη’’. Με τη γαλάζια σημαία πιστοποιείται η καθαρότητα και η ασφάλεια της συγκεκριμένης παραλίας». 

Ο Δ/ντης του ξενοδοχείου ενημέρωσε τους επισκέπτες  για τη σημασία της γαλάζιας σημαίας  και την προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να ανταποκριθούν στα αυστηρά κριτήρια που υπάρχουν για να μπορεί μια ακτή να πάρει την πιστοποίηση της γαλάζιας σημαίας. 

Ο Νομός Λασιθίου βρίσκεται και φέτος πανελλαδικά στην πρώτη θέση με 42 γαλάζιες σημαίες από τις οποίες 25 ανήκουν στο διευρυμένο  Δήμο Αγίου Νικολάου. 


Το Πρόγραμμα “Γαλάζιες Σημαίες”

Η “Γαλάζια Σημαία” είναι διεθνές σύμβολο ποιότητας, το πιο γνωστό, ίσως, περιβαλλοντικό σύμβολο στον κόσμο, και απονέμεται από το 1987 σε όσες ακτές και μαρίνες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του. Δεν αρκεί οι ακτές να διαθέτουν μόνο την επιθυμητή ποιότητα των νερών κολύμβησης. Πρέπει να τηρούνται όλα τα 32 συνολικά κριτήρια, που αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών και προστασία του περιβάλλοντος της ακτής και του παράκτιου χώρου.

Τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη “Γαλάζια Σημαία” όταν επιλέγουν τους προορισμούς που προτείνουν στους πελάτες τους, επιμένοντας στις καλές υπηρεσίες που προσφέρονται στην ακτή, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Άγιος Νικόλαος,20-06-2014
Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου

Επιθεώρηση στα έργα στο Βραχάσι και στο Σίσι Εκτύπωση
Το έργο ανάπλασης στο Βραχάσι
braxasi.jpg

Την εξέλιξη του έργου ανάπλασης στο Βραχάσι επιθεώρησε κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλής το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη και την επιβλέπουσα της τεχνικής υπηρεσίας του έργου κα Πόπη Καραβασίλη,  οι οποίοι συναντήθηκαν με  εκπροσώπους της εργολάβου εταιρίας. 

Η διαπίστωση είναι ότι το έργο εξελίσσεται αρκετά ικανοποιητικά και με δεδομένο ότι αφορά την κεντρική πλατεία του χωριού τα  έργα θα τελειώσουν αρκετά γρήγορα, ώστε να αποδοθεί στους καταστηματάρχες,  στους κατοίκους και στους επισκέπτες. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν και τα άλλα έργα τα οποία είναι στον εσωτερικό ιστό του χωριού.

Ο κ. Κουνενάκης συζήτησε με τους κατοίκους οι οποίοι είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη των έργων  και πιστεύουν ότι θα αναβαθμίσει σημαντικά τόσο την πλατεία όσο και τα άλλα σημεία στα οποία θα πραγματοποιηθούν  παρεμβάσεις. 

Ασφαλτοστρώσεις 
asfalt.jpg
Στη συνέχεια ο κ. Κουνενάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βραχασίου κ. Γιώργο Φθενάκη, με τον επιβλέποντα του έργου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου κ. Γιώργο Σαβιδάκη και με τον εργολάβο που έχει αναλάβει τις  ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Σισίου, και της Μιλάτου. 

Έγινε επίσκεψη στους χώρους που θα γίνουν παρεμβάσεις και το έργο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, ώστε να αποκατασταθούν κάποια σημεία που χρειάζονται άμεση παρέμβαση. Η μελέτη του έργου  έχει ξεκινήσει πριν από αρκετό καιρό και έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου. 


Παραλαβή του έργου ‘’ Βελτίωση της Παιδική Χαράς Σισίου’’
paidiki_xara.jpg

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η παραλαβή του έργου  αναβάθμισης και βελτίωσης της παιδικής χαράς στο Σίσι από τον κ. Δήμαρχο και την επιτροπή παραλαβής του Δήμου, αποτελούμενη από την κα Πόπη Καραβασίλη και την κα Μαρία Λαζαράκη.

Η παιδική χαρά που υπήρχε αναβαθμίστηκε με βάση τα ισχύοντα πρότυπα και τοποθετήθηκε ασφαλές δάπεδο, περίφραξη και πέργκολα. Η παιδική χαρά είναι πλέον ευπρεπής, ασφαλής και πιστοποιημένη και έχει ήδη αυξηθεί η επισκεψιμότητα της. 

Άγιος Νικόλαος, 19-06-2014
Γραφείο τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου

2ο Ιστορικό Ράλλυ Οχημάτων Εποχής ''ΜΙΡΑΜΠΕΛΟ 2014'' Εκτύπωση
21-23.6.2014_-_2______2014_-__1.jpg
 
''Συναυλία αγάπης'', Κυριακή 22 Ιουνίου
Μια έκθεση Εικαστικών για την σημασία της αντίληψης στην Παιδεία και την Κοινωνία μας
Προχωρούν τα έργα ανάπλασης στα δημοτικά διαμερίσματα
Ξεκινάει η 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Future Library!
7o Basketball Camp
Την Τετάρτη 18 Ιουνίου η πρώτη δράση του future library
Χορωδιακή συνάντηση ...
Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου στις 19-06-2014
Ο ΒΟΑΚ και η στάση του κ. Ζερβού
Γενική συνέλευση στο Καλό Χωριό για το ΒΟΑΚ
Ανάρτηση της απόφασης 65/2014 του ΠΑΟΔΑΝ
Υποκατάστημα ΙΚΑ Αγίου Νικολάου
 


Τελευταία Νέα
electronic_services.gif.
Διαύγεια
logo.jpg
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ
2011-2014 ΔΗΜΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥpdf Enotita 1 NOE2011
3.26 Mb

pdf Enotita 2 IAN2012
1.50 Mb
ΔΙΚΤΥΟ ΙΚΑΡΟΣ
ΣΧΟΟΑΠ
ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΒΙΟΠΑ

Κήρυξη απαλλοτρίωσης
συνδετήριας οδού
ΒΙΟ.ΠΑ Αγίου Νικολάου
με την επαρχιακή
οδό Αγίου
Νικολάου – Λακώνιαpdf apalotr BIOPA
xls PINAKAS 03-2012
jpg diag apallotriosis 1
jpg diag apallotriosis 2
jpg diagr apallotriosis 3

«Γραφείο Δημότη»

politis1.jpg
Δεν ανάβει το φωτιστικό
του δρόμου;
Υπάρχουν σκουπίδια;
Kάποιο άλλο πρόβλημα;
Επικοινωνούμε με το
"Γραφείο του Δημότη"
στο τηλέφωνο:
28413 40110


Αιτήματα Πολιτών/
Καταγγελίες:

στις Ηλεκτρονικές
Υπηρεσίες
του Δήμου

O Δήμαρχος και
οι Αντιδήμαρχοι
θα δέχονται το κοινό
κάθε Τρίτη και Πέμπτη
από 11.00 -13.00
κατόπιν ραντεβού.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2841340100 -40101

Social |Media
©Copyright 2008 Δήμος Αγίου Νικολάου