Σε τροχιά υλοποίηση το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στα δημοτικά διαμερίσματα του Αγίου Νικολάου

11/09/2018 23:01  -  1 προβολές σελίδας


αφίσα

 

Η βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αγίου Νικολάου, με την εργολαβία που ήδη έχει ανατεθεί και αφορά γενικότερα τις βελτιώσεις δρόμων, με παρεμβάσεις που κυρίαρχα δίνουν την δυνατότητα να βελτιωθεί τόσο η εικόνα , όσο και η δυνατότητα πρόσβασης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής ,  αποτελεί αν μη τι άλλο την αρχή μιας προσπάθειας που υλοποιείται με την βούληση της παρούσας δημοτικής αρχής που στοχευμένα με τα σοβαρά ποσά που διαθέτει, επιδιώκει αν μη τι άλλο, την  εξυπηρέτηση των πολιτών σε όλο το Δήμο, σε συγκεκριμένο χρόνο, που έχει οριστεί για την υλοποίηση των έργων αυτών.

Τα παραπάνω δήλωσε, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την εργολαβία που αναμένεται να υλοποιηθεί στον ευρύτερο δήμο και αφορά κυρίως την υλοποίηση έργων ασφαλτοστρώσεων, τσιμεντοστρώσεων, πλακοστρώσεων και βελτιώσεων γενικότερα του οδικού δικτύου, στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την υφιστάμενη μελέτη , για τα δημοτικά διαμερίσματα : Κρούστα - Πρίνας - Καλού Χωριού, αναμένεται να διατεθεθεί το ποσό των 214.550,11 ευρώ, ως εξής :


ΚΡΟΥΣΤΑΣ

Ασφαλτόστρωση οδού προς νεκροταφείο

 

ΠΡΙΝΑ : Τσιμεντόστρωση οδού από Μουσούρα έως εργοστάσιο Μαργούνη

-Τσιμεντόστρωση οδού προς δεξαμενή

-Πλακόστρωση οδού προς εκκλησία στην είσοδο του χωριού.

 

ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ 

- Ασφαλτόστρωση οδού προς Αφέντη Χριστό

-Ασφαλτόστρωση οδού προς κοιμητήριο

-Ασφαλτόστρωση οδού από Άγιο Σύλλα προς Νοτικό.

 

αφίσα1