Ανακοίνωση για ΣΒΑΚ

13/02/2020 10:08  -  1 προβολές σελίδας

 

αφίσα


Ο Δήμος Αγίου Νικολάου έχει ξεκινήσει την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), μέσω του οποίουεπιδιώκεται, μεταξύ άλλων, η ενίσχυση των ήπιων μορφών μετακίνησης (περπάτημα-ποδήλατο-λεωφορείο-κοινόχρηστα μέσα μεταφοράς).

Βασικό συστατικό αυτού του σχεδίου είναι η συμμετοχή των πολιτών, των φορέων και των επισκεπτών, τόσο στην αναγνώριση των ζητημάτων,όσο και στη λήψη αποφάσεων για την οργάνωση του χώρου και των μετακινήσεων στην πόλη.

Σε αυτό το πλαίσιο, σε προσκαλούμε να καταθέσεις την άποψή σου,συμπληρώνοντας το εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο, το οποίο μπορείς να βρεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bit.ly/agnsvak (ή στο www.svakagiosnikolaos.gr στο πεδίο “Ερωτηματολόγιο”).

Ακόμα, κάνε τη δική σου ΠΡΟΤΑΣΗ!Μπες στο www.svakagiosnikolaos.gr και γράψε τη δική σου πρόταση-Ιδέαγια το πως φαντάζεσαι τις μετακινήσεις σου στον Άγιο Νικόλαο. Σκέψου και πρότεινε λύσεις για τη γειτονιάσου, το κέντρο της πόλης, την περιοχή που κινείσαι καθημερινά και γνωρίζεις τα προβλήματά της!

Το ΣΒΑΚ ήρθε στον Άγιο Νικόλαο για να προωθήσει το ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ, το ΠΟΔΗΛΑΤΟ,τις συλλογικές μετακινήσεις ανθρώπων και αγαθών.

Ήρθε για να αλλάξει προτεραιότητες και να απαντήσει στον κυκλοφοριακό κορεσμό και την κυριαρχία του αυτοκινήτου με εναλλακτικέςμετακινήσεις για μία ανθρώπινη πόλη! Γράψε την ιδέα σου ή ψήφισε τις ιδέες άλλων πολιτών!

 

 

Διεύθυνση Μελετών και Προγραμματισμού Δήμου Αγίου Νικολάου